Enthousiast geworden? Neem contact op

Geloof jij ook dat we de druk kunnen verlichten op zorg en onderwijs als we echt fundamenteel anders gaan samenwerken met kinderen en hun ouders? Dat het helpt als ouders met de juiste informatie beter weten waar ze moeten zijn, zodat ze zelf de regie pakken om hun kind verder te helpen? Dan komen we graag met jou in gesprek.

De meerwaarde van onze organisatie

Gratis informatie en lotgenotencontact voor ouders in het ouderportaal van Ouderpeil.nl

Alle ouders van kinderen met een gedragsprobleem of stoornis krijgen gratis toegang tot onze website en de community. Hier worden ouders gehoord, vinden ze erkenning en herkenning, geven andere ouders tips en delen ze ervaringen. 

Advies, trainingen en workshops over inspraak 

Wij helpen organisaties en samenwerkingsverbanden met advies over inspraak. En we hebben alle kennis in huis om inspraak op te zetten en goed te borgen. 

Advies, trainingen en workshops over shared werken

Wij geloven dat je samen verder komt als je ouders, kinderen en professionals samen laat beslissen over belangrijke thema's. Wij leren jou hoe je dit doet binnen je organisatie.

Advies over klantcontact via online platforms en community's

Wij hebben meer dan zes jaar ervaring in het opzetten van online platforms en community's binnen jeugdzorg en speciaal onderwijs en adviseren graag over klantcontact.

We maken pas echt verschil als we starten vanuit de behoeften van het kind en de ouders

Stichting OPP gelooft dat we pas echt resultaat behalen als we starten vanuit de behoefte van het kind en zijn ouders. En door vanaf de start binnen een organisatie samen te werken met ouders, jongeren en professionals. Door met ons samen te werken, laat je als organisatie of gemeente zien dat jij inspraak van ouders en kinderen belangrijk vindt. En dat je het lef hebt om het fundamenteel anders aan te pakken.

Laat hier je bericht achter en je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.